Corona - opstart efter nytår 2022

OPSTART EFTER NYTÅR

Vi har lørdag d. 18/12 modtaget følgende fra DBf:

Som forventeligt blev indstillingen fra Regeringen om skærpede og nye corona-restriktioner, godkendt i går i Epidemiudvalget. Det betyder at restriktionerne træder i kraft fra søndag d. 19. december kl. 8.00.

Vi afventer stadig udmøntningen af de endelige retningslinjer fra Kulturministeriet, og vi er indkaldt til møde i ministeriet på mandag d. 20. december.

Vi har dog allerede nu modtaget en opfordring fra Kulturministeriet om at indstille alle foreningsaktiviteter indtil d. 5. januar 2022. Formuleringen fra Kulturministeriet er som følgende:

”Endelig vil der gælde en opfordring i foreningslivet, herunder for idrætsaktiviteter i foreningsregi, om ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter i juleferien. Opfordringen gælder indtil d. 5. januar 2022”

Der er således ikke tale om et krav, men en opfordring, som også er drøftet i forbundets hovedbestyrelse. DBf anbefaler klubber at følge opfordringen og dermed indstille alle fysiske bridgeaktiviteter til d. 5. januar 2022.

I bestyrelsen har vi valgt at følge denne opfordring, således at bridgeaktiviteter i Bridgeklubben Bellevue først kan i gangsættes fra og med d. 6/1. Dvs. som status er nu, så starter alle hold, bortset fra torsdagsholdet, først i Uge 2.

OBS: Første gang starter vi et kvarter før, så der kan uddeles præmier for efteråret 2021

Vi holder øje med udviklingen og udsender mail samt slår opdateringer op på klubbens hjemmeside, så snart vi har nye informationer.

Bemærk også at tilmeldingsfristen til weekendophold på Bræstrup Kro d. 5-6/2 er blevet forlænget til d. 10/1 – 2022.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår