Forårets turneringer aflyst

Bridge aflyst t.o.m. april

Kubbens bestyrelse har grundet coronaepidemien besluttet, at vi aflyser resten af forårets turnering, så der ikke spilles mere i denne sæson, og der ikke afholdes afslutning eller uddeles præmier.  Da vores største omkostning er husleje, som vi også skal betale under coronanedlukningen, har vi desværre ikke mulighed for at kompensere klubbens medlemmer for de tabte spilledage i marts og april.

Vi afventer yderligere information fra myndighederne om, hvordan vi skal forholdes os fremover og dermed hvornår, vi kan åbne op for åbne huse i maj, juni, juli og august. Vi orienterer via vores hjemmeside.

Vi håber, I alle har det godt og er klar ved bridgebordene, så snart vi igen får mulighed for at spille i vores nymalede lokaler i Bellevuehallen, idet halbestyreren har besluttet at male vores lokaler, nu hvor de alligevel står tomme.