Bliv substitut på ny - vi nustiller den gamle

Bliv substitut på ny - vi nustiller den gamle liste

Står du allerede på vores nuværende substitutliste, beder vi dig om at skrive dig på igen.

Står du ikke på substitutlisten, er det nu, du skal til tasterne. Det er en virkelig stor hjælp til selvhjælp at kunne få en substitut, når man selv eller ens makker bliver forhindret.

Baggrund

Vores hidtidige substitutliste trænger til at blive ajourført i en sådan grad, at vi har besluttet os for at nulstille den og begynde helt for fra.

Vi håber på mange nye substitutter også gerne fra andre klubber – vi hjælper jo gerne hinanden.

Den gamle liste bliver slettet den 1. marts 2020, hvorefter kun den nye vises.

Skriv dig på vores nye substitutliste her.

Vindere af Bellevueturneringen 2019