Nyt fra formanden

Informationer fra Bridgeklubben Bellevue 


Mail udsendt 13.11.22


Juleafslutning i Uge 49

Som tidligere beskrevet i mail fra juni, er formatet atder er normal spilleaften(eftermiddag) i Uge 49, startende kl. 19(13.30) og med fremmødepligt. Man kan tilmelde sig spisning, der starter i cafeen kl. 18(12.30). Vi har sat beløbet per person for at deltage i spisning til 150 kr.I Uge 47 vil der blive lagt tilmeldingslister frem.


Frivillige søges til afhentning af kort

Hver anden uge henter vi kort hos vores leverandør HK Sørensen (der bor nogle få minutters kørsel fra Bellevue Hallen). Det drejer sig pr. gang om ca. 20 kufferter med gamle kort der skal hentes i depotet og fragtes hen til HK og så ca. 20 kufferter retur med nye kort. Hvis man er nogle stykker, så kan det ordnes på en times tid. Men det kniber i øjeblikket med at stille mandskab fra bestyrelsens side til denne opgave. Derfor spørger vi, om der er nogle af jer der kunne tænke jer at give en hånd med. Giv venligst besked til undertegnede, hvis I er interesserede.


Begynderundervisning med planlagt start i januar 2023

Vi håber og tror stadig der kan blive nok til at vi kan påbegynde begynderundervisning fra januar (pt. er der 8 tilmeldte). Vi har fået lavet vedlagte som I meget gerne må printe ud, og uddele (hænge op på opslagstavler, efterlade på kantineborde etc.). Det kunne også være en (oplagt)julegaveidé: forær en god bekendt eller et familie medlem et bridgekursus!


Divisionsweekend d. 26-27/11

Damedivisionerne afvikler turnering i Bellevuehallen i weekenden d. 26-27/11. Vi stolte og beærede over, at Dansk Bridgeforbund vil lade os stå for dette arrangement. Alle er velkomne til at komme forbi for at ugle.


Lidt status på Åbne Huse 2022

Vi har desværre tabt mange penge på vores Åbne Huse i år, ca. 10.000 kr. Vi skal være mindst 18 par per aften for at det kan løbe rundt og det har vi altså langt fra været de enkelte aftener. Det betyder nok, at vi fremtiden vil nedskalere afholdelsen af de Åbne Huse (selvom det er fantastisk hyggeligt med en festlig rammesætning i form af præmieuddeling), såvi fremover kun holder Åbne Huse i juni og august og nok også dropper Åbne Huse i efterårs- og vinterferien.


Jagt på sponsorer

Det faktum at vi kæmper med dårlig økonomi, og at vi havde succesoplevesen med at få en hovedsponsor (Louis Nielsen, Veri Center) til vores nylig afholdte sølvpoint turnering, har skærpet vores opmærksomhed på, at vi skal forsøge at få nogle sponsorer. Har I idéer til mulige emner, vi kunne opsøge, så giv endelig lyd fra jer.Med venlig hilsen

Christian Larsen

Formand for Bridgeklubben BellevueMail udsendt 26.09.22


Begynder undervisning med planlagt start i januar 2023

Ved begyndelsen af september stod vi i den uheldige situation, at vi kun havde en håndfuld tilmeldte til den planlagte begynderundervisning med start i medio september. I konsultation med Arne Mohr, besluttede vi derfor, at aflyse undervisningen og i stedet opfordre de tilmeldte til at melde sig til FOF kurser. Vi har så i mellemtiden fået nogle tilbagemeldinger fra de oprindeligt tilmeldte, om at de helst vil have undervisning i Bellevue. Yderligere er et af FOF kurserne blevet aflyst. Vi har derfor besluttet atgenåbne tilmeldingen til begynderundervisningen med kursusstart til januar. Der er allerede 6 tilmeldte, men vi vil gerne have 3 borde (eller i hvert fald mindst 10 deltagere). Så derfor denneopfordring til jer om at prøve at mobilisere jeres bagland(familie, naboer, venner, kollegaer etc.) så der kan hverves lidt flere deltagere til kurset. Tilmelding foregår på hjemmesiden eller ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem.Aktiviteter i efterårsferien

Som tidligere meddelt holdes derklubmatch mod Egå tirsdag d. 18/10(startende kl. 19) i klubbens lokaler. Det er gratis og der er åbent for tilmelding på hjemmesiden. Der er ikke noget underforstået ønske fra bestyrelsen side, om at Bellevue skal stille med det absolut stærkeste hold. Det er en ren hygge turnering. Såalle kan tilmelde sig uanset størrelse af deres handicap. Og skulle der være flere Bellevue par end Egå par, der er tilmeldt (eller omvendt) så finder vi nok også ud af det.

Omonsdagen d. 19/10 holder vi Åbent Hus for alle klubbens medlemmerhvor det koster 60 kr. pr spiller at deltager. Også her er der tilmelding på hjemmesiden.Sølvpointurnering d. 30/10

Som også annonceret i Bridgebladet (se også information på hjemmesiden) så holdes dersølvpoint turnering søndag d. 30/10, med start kl. 9.30. Der er plads til 30 par og vi spiller med styrkeinddelte rækker. Der er åbent for tilmelding på hjemmesiden.Divisionsweekend d. 26-27/11

Damedivisionerne afvikler turnering i Bellevuehallen i weekenden d. 26-27/11. Vi stolte og beærede over, at Dansk Bridgeforbund vil lade os stå for dette arrangement. Alle er velkomne til at komme forbi for at ugle.Med venlig hilsen

Christian Larsen

Formand for Bridgeklubben Bellevue


Mail udsendt 08.06.22


Bridge tirsdag aften stillet i bero

Da alle vore underretninger siger os at der ikke bliver nok til at spille tirsdag aften, besluttede vi på et bestyrelsesmøde i sidste uge her og nu at træffe den tunge beslutning om at lukke for bridge tirsdag aften for den kommende sæson. Herfra skal lyde stor tak til Johan Hammelev for dygtig og veloplagt turneringsledelse i den forgangne sæson. Det er så vores håb at vi kan sammensætte et talstærkt onsdagshold ved denne manøvre. Fordi der er allerede nu ved at være pæn tegning til bridge mandag (eftermiddag og aften) og torsdag. Vi håber næste år igen at kunne genoptage bridgeaktiviteterne tirsdag aften.Og til de af jer, der har som stor prioritet at kunne spille tirsdag aften, så vil vi anbefale at I så i den kommende sæson spiller i Egå Bridgeklub (Vejlby Lokalcenter, Vikærtoften 6 og for mere information sehttp://www.bridge.dk/4223/).


Sæsonplan 2022/23

Vi har lagt planen således at vi spiller 13 spilleomgange om efteråret og foråret. Dog spiller mandagsholdene kun 12 spilleomgange i foråret (mod kontingent reduktion, se nedenfor)

Om efteråret spilles i ugerne: 36,37,38,39,40,41,43,44,45,46,47,48,49. I Uge 49 er der mulighed fællesspisning forud for den sidste spilleomgang.Men den sidste spilleomgang i Uge 49 er en regulær spilleaften/eftermiddag med fremmødepligt.

Om foråret spilles i ugerne: 2,3,4,5,6,8,910,11,12,13,15,16, hvor så mandagsholdene ikke spiller i Uge 15 (2. Påskedag).Igen er sidste spilleomgang i Uge 16 en regulær spilleaften/eftermiddag med fremmødepligt men hvor der er mulighed for fællesspisning forud for dette.

Da mandagsholdene går glip af en spilleomgang i foråret så refunderer vi 50 kr. i kontingentet. Så modtager mandagsholdene også undervisning, som vi har beregnet 50 kr. for.Det betyder så at spillerne på mandagsholdene betaler samme årskontingent 1821 kr. som spillerne på de øvrige hold. For mere om kontingentsatserne, og hvad man skal betale, hvis man spiller flere gange i ugen, se vores hjemmeside.Øvrige aktiviteter

Vi har planlagt at holde Bridgens Dag, søndag d. 28/8 i Café Suveræn (Bellevue Hallen), startende kl. 13. Lad endelig dette budskab spredes!

Vi har planlagt sølvpoint turnering til at blive afholdt søndag d. 30/10. Vi har også planlagt klubmatch mod Egå Bridgeklub (hvor vi er værter og forsvarende mestre) tirsdag d. 18/10. Så reserver allerede nu disse datoer.

Længere ude i fremtiden satser vi på at holde Bellevue mesterskab d. 12/3 – 2023.


I ønskes alle en god sommer. Vi håber at se jer til Åbent Hus i løbet af sommeren og så ellers til sæsonstart i Uge 36.Med venlig hilsen

Christian Larsen

Formand for Bridgeklubben Bellevue