Nyhedsbrev fra formanden

Nyhedsbrev fra formanden 28.6.2020

Kære bridgespiller


Vi er glade for, at kunne fortælle dig, at vi i bestyrelsen har bestemt os for at åbne op for bridge igen, nu hvor forsamlingsforbuddet har ændret sig.


Det betyder at vi starter op med åbne huse hver onsdag i juli og august måned fra kl. 19.00 i vore lokaler.
Første gang bliver onsdag d. 08.07.20.
Da der er mange sikkerhedsmæssige forhold vi skal tage højde for, har vi indkøbt skærme, håndsprit til alle borde og der vil blive udleveret personlig meldeboks, som hver enkelt spiller skal tage med sig rundt i turneringen.
Se mere på vores hjemmeside om dette.

Tilmelding foregår også på vores hjemmeside og der vil i juli være plads til max. 60 spillere og i august plads til max. 48 spillere, da vi vil følge DBF's anvisninger om max. 1 person pr. 2 m2. Vi glæder os til at se dig.


Jeg skriver også til dig fordi det er tid for tilmelding til efterårssæsonen, hvor vi fortsætter med hold mandag eftermiddag, mandag aften, tirsdag aften, onsdag eftermiddag, onsdag aften og torsdag aften.
Da vi ikke har kunnet lægge tilmeldingslister som vi plejer, bedes alle selv gå ind og tilmelde sig til den nye sæson på vores hjemmeside under tilmeldinger.
I kan derfor som udgangspunkt ikke blive optaget på et hold, med mindre i tilmelder jer og jeres makker på hjemmesiden og vi beklager naturligvis det besvær det medfører for jer.
I bedes tilmelde jer inden d. 10.08.20, så vi kan få et overblik over de enkelte hold, inden vi evt. udbyder pladser til spillere udefra, der ikke allerede har ringet eller skrevet til mig og fået bekræftet plads på et hold.
Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig med spørgsmål, men al tilmelding skal foregå på hjemmesiden.
Mangler du en makker, er du også velkommen til at ringe eller skrive til mig og jeg ser om der er spillere i makkerbanken der kan matche dine ønsker. Der vil også i efterårssæsonen som udgangspunkt blive spillet med skærme, håndsprittes mm.


Vi håber på en god sæson og glæder os til se dig igen.


På bestyrelsens vegne

Dorte Jaquet